Transport

Transport van kap- en snoeiwerk

De gezondheid, en daarmee ook de levensduur, van een boom worden mede bepaalt door een goede zorg voor de boom. Op gezette tijden of op afroep kunnen wij de situatie van een solitaire boom, een groep bomen, een deel van park of een compleet bos bekijken en probleembomen zodanig behandelen dat een ziekte wordt voorkomen of verholpen of een storende groeivorm wordt verholpen. De mogelijkheden bij boomverzorging zijn zeer divers en vragen om kennis van zaken, soms een milde- en soms helaas ook een rigoreuze aanpak.

Speeltoestellen

Versnipperd hout wordt door gemeenten, scholen en recreatiebedrijven gebruikt voor valdemping onder speeltoestellen. De valdemping is afhankelijk van de grootte van de houtsnippers. Te kleine houtsnippers zorgt voor een dichte, compacte laag die weinig of geen valdemping biedt, te grote houtsnippers bieden ook niet voldoende valdemping. In het algemeen wordt een laagdikte van ca. 30 cm. houtsnippers aangehouden.

Toepassingen in de tuinbouw

Voor de tuinbouw is van belang dat onze houtsnippers uitsluitend afkomstig zijn van loofbomen en fruitbomen en niet van naaldbomen, want houtsnippers van naaldbomen verzuren de grond. Houtsnippers beschermen de grond tegen uitdroging door de zon en de wind. Onder een laag houtsnippers blijft de grond daardoor vochtig en verbeteren de biologische activiteiten Ook voorkomen houtsnippers het ontkiemen van onkruid voor minimaal twee seizoenen. Bent u geïnteresseerd in eenmalige of periodieke afname van houtsnippers van Kemp, neem dan contact met ons op voor de kwaliteiten, grootes en prijzen.

Offerte aanvragen

Wij zijn actief op het brede gebied van voorziening, landschapsinrichting, -beheer en -onderhoud. Wij beheersen de gehele cyclus vanaf het beheersen.