Over ons

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.

Met veel plezier heeft de familie al die jaren de winkel gerund, met tot een paar jaar geleden een klein clubje medewerkers. Inmiddels is er een heel fijn team van wel 25 mensen om ons heen komen te staan. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen, onze klanten zo fijn en zo goed mogelijk helpen met vakkundige kennis en veel service op alle gebied. Met echte “passie voor in en om het huis!”

Het team

TeamMarco

Angeline Kommer

Functie

TeamMarco

Paul Hamaker

Functie

TeamMarco

Kees Mulder

Functie

TeamMarco

Peter Peilo

Functie

TeamMarco

Kevin van Vliet

Functie

TeamMarco

Jolanda Vrijman

Functie

TeamMarco

Jan de Jong

Functie

TeamMarco

Marco Sloterwijk

Functie

Passie voor in en om het huis.

WEBSHOP
gdpr-image
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring