Bomen snoeien

Bomen snoeien in parken, bossen en natuurgebieden

De gezondheid, en daarmee ook de levensduur, van een boom worden mede bepaalt door een goede zorg voor de boom. Op gezette tijden of op afroep kunnen wij de situatie van een solitaire boom, een groep bomen, een deel van park of een compleet bos bekijken en probleembomen zodanig behandelen dat een ziekte wordt voorkomen of verholpen of een storende groeivorm wordt verholpen. De mogelijkheden bij boomverzorging zijn zeer divers en vragen om kennis van zaken, soms een milde- en soms helaas ook een rigoreuze aanpak.

Snoeien op moeilijke plaatsen

Kemp rooit en verwijderd zowel solitair staande bomen als groepen bomen in parken, bossen, op landgoederen, recreatieterreinen en natuurgebieden. Ook andere typen begroeiing, zoals hakhout en struiken, rooien wij probleemloos. Moeilijk bereikbare plaatsen zoals bomen en struiken op een slootkant zijn ook geen probleem voor ons. Een specialisme van Kemp is het rooien van complete oude boomgaarden. Met behulp van een speciale shredder aan de achterzijde van een tractor rooien en versnipperen wij complete bomenrijen in één arbeidsgang.

Het rooien van bomen en struiken is maatwerk. Daarom zullen wij in vrijwel alle gevallen, in overleg met u, de situatie bekijken en u adviseren welke manier van rooien het meest geschikt is.

Offerte aanvragen

Wij zijn actief op het brede gebied van voorziening, landschapsinrichting, -beheer en -onderhoud. Wij beheersen de gehele cyclus vanaf het beheersen.